Enx. Agraria

ÁREAS


Industrias agrarias:

  • planificación e desenvolvemento de industrias agrarias,
  • xestión de cooperativas,
  • dirección e xerencia de industrias agropecuarias,
  • incremento da eficacia e produtividade das propiedades agrícolas, 
  • transformación dos produtos obtidos da natureza noutros de máis valor a través de industrias agrícolas…


Industrias alimentarias:

  • procesos de elaboración de produtos alimentarios,
  • proxección e dirección de obras do sector alimentario,
  • planificación e desenvolvemento de industrias alimentarias, 
  • comercialización e mercadotecnia de produtos alimentarios.


Consultoría, xestoría:

  • estudios de viabilidade e investimentos agrarios,
  • asesoría técnica,
  • análises de viabilidade económica,
  • asesoramento e xestión de subvencións,
  • valoracións e peritaxes,
  • realización de estudos e informes.


Calidade:

  • control de calidade,
  • control de produción e desenvolvemento de novos produtos,
  • control de procesos,
  • análise e control de materias primas e produtos alimentarios,
  • mellora de produtos agrarios e de gandaría. 


Outros:

  • xestión de recursos hídricos e outros recursos naturais,
  • tecnoloxía e xestión ambiental.


SAÍDAS PROFESIONAIS

  • Industrias agrarias
  • Alimentarias
  • Conserveiras
  • Vinícolas
  • Proxectos e peritaxes 
Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000 | informacion@uvigo.es            Accesibilidade | Mapa web | Aviso Legal